Frigarui aperitiv cu Miez de lapte

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2012 | 9438 vizualizari

 

Dupa cum unii dintre voi stiti, luni a fost ziua mea... De nastere si de nume! Adica doi in unu, nu gluma! Ca orice bucatareasa care se respectra, am intins o masa colectiva la locul de munca. Mai jos... o parte din aperitive!

 

INGREDIENTE

  • Pentru frigarui:
  • rosii foarte mici (nu cherry)
  • castravete taiat rondele
  • ridichii
  • cascaval
  • masline verzi
  • oua de prepelita
  • miez de lapte
  • frigarui medii
  • Pentru fundite (cele din mijloc):
  • salam
  • cascaval
  • branza brie
  • masline verzi
  • scobitori
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui aperitiv cu Miez de lapte:

Legumele le-am spalat, apoi castravetele l-am taiat rondele, ridichiile jumatati. Cascavalul l-am taiat patratele de cca 2/2 cm. Am format frigaruile in urmatoarea ordine:

1. ridichie, cascaval, castravete, rosie, cascaval, castravete, masline, miez de lapte

2. ridichie, cascaval, castravete, rosie, cascaval, castravete, masline, oua prepelita

Pentru fundite, am indoit feliile de salam pe jumatate, in mijlocul funditei am pus bucati de cascaval, bucati de branza brie, si masline verzi, facand 3 sortimente de fundite.

Si daca v-a placut ce am facut... va invit la masa! :)

 

 

RETETA IN IMAGINI

Frigarui aperitiv cu Miez de lapte-0
Frigarui aperitiv cu Miez de lapte-1
Frigarui aperitiv cu Miez de lapte-2

COMENTARII (30)

Sim0na 1

01.05.2012, 19:36

Va multumesc tuturor ptr aprecieri si urari! Va si va cu mare drag!

mihaelar63 1

14.05.2012, 11:04

Harnicuta bucatarasa noastra

Sa ne traiesti

babi5 1

12.06.2013, 19:51

buneeeeee11 si sanatoase

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04