Frigarui aperitive

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2010 | 19194 vizualizari

 

arata grozav de bine pe masa

 

INGREDIENTE

  • bete de frigarui
  • 1 salata verde invelita in folie de aluminiu
  • castravete verde
  • rosii cherry(cat de mici sa fie)
  • ridiche alba
  • ardei rosu gras
  • masline verzi
  • se pot pune orice zarzavaturi  sau inclusiv cu piftele ,salam ...........am postata  poza  si cu asemenea frigarui in retetele mele
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui aperitive:

Se imbraca o salata verde cu folie de aluminiu si se aseaza pe un platou si se decoreaza apoi se vor pune frigaruile


P e un bat de frigaruie se taie ridichea,castravetele,ardeiul si se pun si rosii chery si masline


Arata grozav de bine pe o masa cu aperitive


Eu toate le-am pregatit de post ,dat fiind faptu ca am facut FESTANIA si fiind si post am facut si masa(tot de post)


Din pacate nu am apucat sa fac poza inainte cand am aranjat masa ,preotul a venit mai repede ...................si dupa ce au plecat toti a mai ramas un singur fir si acela...........vai de el


Am sa pun si 2 poze in care se vad frigaruile mai bine,dar nu sant de post ,sper sa va placa si se le incercati cu incredere

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Frigarui aperitive 21540
retete culinare - Frigarui aperitive 21541
retete culinare - Frigarui aperitive 21542

COMENTARII (14)

danis 1

06.04.2010, 21:51

primesc si eu ceva de pe acea masa bogata?

elena1988 1

04.03.2011, 10:15

adry88 1

19.05.2011, 15:51

ce ideii grozave aveti cand e vb de aranjat mancarea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI