Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Tot gratar si iar gratar la iarba verde se mai satura si lumea , deci o dam pe frigarui .
Portionati carnea de porc in bucati mici [cam cat doua cutii de chibrituri ] si subtiri.
Preparati cu blendarul un sos din sare . ulei , boia , piper ,. sos de soia , otet balsamic si usturoi .
Amestecati carnea de porc feliata cu amestecul de condimente si dati la rece .
Puteti prepara carne pentru macerare si cu o seara inainte .
Curatati legumele si le portionati cam de marimea carnii .
Feliati la fel si slanina afumata .
Formati frigaruile pe betisoare-tepuse speciale de lemn .
Intercalati carnea si carnaciorii cu ceapa si ardei .
Incepeti si terminati cu slaninuta afumata .[ astfel tepusa nu se va arde]
Prajiti la gratar . Serviti obligatoriu o bere sau un sprit rece .
1
Merge bine la acest preparat un vin rozee.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult