Frigarui aromate Tandoori

de simona72 in Curcan, 1 Feb 2013 | 3683 vizualizari

 

Pt cei care iubesc mirodeniile... reteta originala este mai complexa, dar eu am adoptat-o la stilul meu si la ceea ce aveam in casa.

 

INGREDIENTE

  • carne de curcan sau un piept de pui
  • ciuperci
  • un pahar de iaurt gras
  • o lingurita seminte de coriandru
  • o lingurita seminte de chimen
  • o lingurita sare
  • o ceapa mica rosie
  • 2 catei usturoi
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • o jumatate de lingurita de piper macinat
  • o jumatate de lingurita de ghimbir macinat de la plic
  • o lingura de ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui aromate Tandoori:

Carnea de curcan spalata si curatata de pielite, la mine au mai ramas, o taiem in cuburi nu prea mari dar nici mici, sa le putem pune pe un bat pt frigarui. Ciupercile le spalam si pe ele, iar daca sunt prea mari le taiem in jumatate. Facem o marinata din iaurt, lamaie, ulei, ceapa tocata marunt, usturoiul zdrobit, semintele de coriandru si chimen pisate in mojar, sare, piper, ghimbir pudra, toate acestea le amestecam si le lasam putin la frigider pina pregatim frigaruile.

Carnea de curcan (putem folosi si o altfel de carne frageda:pui,etc) taiata bucatele o bagam pe betele de frigarui si alternam cu bucati de ciuperci. Cind le-am terminat pe toate pe care le avem, punem marinata pe care am facut-o peste frigarui. Le lasam la frigider citeva ore, se pot lasa si peste noapte, iar apoi le frigem intr-o tigaie gril bine incinsa. Inainte de a le pune in tigaie le scuturam putin de surplusul de marinata. Ies si mai bune facute afara in aer liber la gratar. Maninci de te lingi pe degete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui aromate Tandoori" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu ficatei si inimi de curcan