Frigarui cu carnati si vitel

de mihaelar63 in Vita, 24 Mai 2014 | 752 vizualizari

 

La iesirele la gratareala frigaruile sunt foarte apreciate . Sunt atat de vesele si cu de toate . Cine le poate refuza ?

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vitel
  • 1 kg carnati mai grosi
  • marinata :
  • 2 linguri sos worchester
  • 2 linguri sos soia
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingura otet balsamic
  • sare ,
  • pudra de ghimbir ,
  • pudra de rozmarin
  • +
  • ardei rosu
  • ardei verde
  • zucchini
  • prasare
  • slaninuta afumata
  • -frigarui din lemn
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu carnati si vitel:

Carnea de vitel se feliaza in bucati de 1-2 cm grosime /5 cm/5 cm.

Puneti bucatile de vitel in marinata cateva ore .

Frigaruile din lemn le lasati sa stea in apa . Astfel in timpul prajirii la gratar ele nu se vor mai arde .

Feliati si sarati legumele.

Feliati carnatii si slaninuta .

Insirati pe frigaruie aleatoriu bucatelele de carne si legume pregatite .

Prajiti la gratar frigaruile pregatite .

 

TIPS-URI

1

Incepeti si terminati cu felie de slanina afumata .In cazul in care ati uitat sa puneti frigauile in apa , acestea nu se vor arde .

2

Nu inghesuiti felile de carne si legume , ele se vor patrunde mai bine .

3

Frigaruile sunt gustoase servite doar impreuna cu prietenii !!!!

RETETA IN IMAGINI

Frigarui cu carnati si vitel-0
Frigarui cu carnati si vitel-1
Frigarui cu carnati si vitel-2
Frigarui cu carnati si vitel-3
Frigarui cu carnati si vitel-4
Frigarui cu carnati si vitel-5
Frigarui cu carnati si vitel-6
Frigarui cu carnati si vitel-7

COMENTARII (18)

Panacris

Panacris 1

24.05.2014, 16:49

- TABITA -

- TABITA - 1

24.05.2014, 20:47

Asa da!

Rocsi

Rocsi 1

24.05.2014, 21:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!