Frigarui cu pui si legume

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2011 | 5151 vizualizari

 

Saptamana care tocmai s-a incheiat a fost una dedicata relaxarii si voiei bune :) Dupa ce joi am petrecut o superba zi la pescuit, rasplata a fost pe masura: o saramura de peste delicioasa si un prim bronz discret ce coloreaza frumos pielea! Week-end-ul l-am intampinat in pasi de jazz si o superba cantare cu Florin Chiriac, iar Duminica, frigaruile insotite de dovlecei si cartofi noi copti ne-au colorat si ne-au stimulat simturile :D

 

INGREDIENTE

  • rondele de dovlecei
  • ceapa (din plin!)
  • felii de rosii
  • ardei gras verde si rosu
  • ardei iute
  • ciuperci
  • piept de pui
  • sare si piper dupa gust
  • bete pentru frigarui
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu pui si legume:

Cat timp ard lemnele pentru foc si carbunii, pregatim frigaruile: legumele si pieptul de pui, spalate si taiate felii sau cuburi, le asezam pe bete in oridinea dorita, le condimentam dupa gust, cu sare si piper, si, le punem la copt pe gratarul incins. Le lasam sa se rumeneasca usor, in mod uniform, si, le servim calde cu sos de smantana si usturoi.

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

nu folosesc ulei pentru a unge frigaruile, nu il consider necesar!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada asortata din piept de pui