Frigarui cu sos Tzatziki

de deliciousflavours in Pui, 24 Oct 2011 | 3412 vizualizari

 

Felul II la fel de rapid, gustos si sanatos! :P

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru frigarui:
  • 1 piept pui
  • condimente pentru grill
  • ardei rosu
  • ceapa
  • Ingrediente pentru sosul Tzatziki:
  •  1 iaurt mare Danone Cremosso
  •   2-3 linguri de smantana
  •  1 castravete mai mic
  •  2 catei de usturoi
  •   zeama de lamaie
  • marar
  •  sare, piper

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu sos Tzatziki:

Pieptul de pui il spalam, taiem cubulete si-l condimentam. Este bines a-l lasam macar 1 ora deoparte, pentru a patrunde bine condimentele carnita de pui. Intre timp taiem cubulete mai mari ardeii, iar ceapa o taiem in 4. Luam niste betisoare pentru frigarui si asezam alternative bucatile de carne, ardei si ceapa. Le asezam pe o tava si introducem in cuptorul preincalzit. Intre timp vom pregati sosul tzatziki astfel: curatam si dam prin razatoare castravetele, il punem intr-o sita si pasam bine sa se scurga toata zeama. Amestecam iaurtul, smantana, castravetele ras si usturoiul pisat. Adaugam zeama de lamaie (in functie de cat de acrisoara dorim sa fie), mararul tocat marunt si condimentam cu sare si piper.

Se poate servi cu orice garnitura, eu acum am facut cartofi natur cu patrunjel.

Pofta Buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Frigarui cu sos Tzatziki 130733
retete culinare - Frigarui cu sos Tzatziki 130734
retete culinare - Frigarui cu sos Tzatziki 130735

COMENTARII (11)

deliciousflavours 1

25.10.2011, 16:36

sunteti bineveniti cu totii

MIUTA 1

28.10.2011, 17:06

Foarte bune

Ubulika 1

14.11.2011, 09:42

pfuaiiii ce-as manca un tzatziki.....

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25