Frigarui de fructe glazurate

de lilik in Dulciuri, 5 Mai 2011 | 2825 vizualizari

 

sunt simplu de facut,rapide si de efect...

 

INGREDIENTE

  • banane
  • kiwi
  • capsuni
  • pere
  • ciocolata amaruie(eu am avut de lapte)
  • putina frisca lichida sau lapte
  • frigarui
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de fructe glazurate:

Taiem fructele cubulete si le punem pe frigarui in ce ordine dorim pana umplem batul.

Punem ciocolata la topit cu frisca si o lasam sa se racoreasca putin apoi punem peste frigarui.

Putem da la frigider pana se intareste glazura sau putem servii imediat.

Se pot folosii fructele care ne plac mai mult.

Nu am pus cantitatea pt ca fiecare se orienteaza dupa marimea batului pt frigarui si dupa cate doreste sa faca.

 

COMENTARII (19)

cristiana_dana 1

06.05.2011, 15:43

kukibella 1

06.05.2011, 19:08

elena1988 1

07.05.2011, 13:01

super delicioase am facut si eu asa,dar le-am stripit cu putina miere ,voi incerca si cu ciocolata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S