Frigarui de miel cu pepene galben

de epurasha2bb in Oaie, 1 Apr 2010 | 2557 vizualizari

 

Frigarui de miel pe care le prepar de Pasti sau de cite ori am ocazia

 

INGREDIENTE

  • carne de miel
  • ardei gras rosusi verde
  • ceapa uscata
  • o capatana de usturoi
  • 1 pepene galben
  • usturoi verde
  • condimente: cimbru, sare, piper, curry
  • 1 paharel de vin alb cateva linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de miel cu pepene galben:


Se marineaza putin inainte carnea de miel intr-un amestec din cateva linguri de ulei, cateva linguri de vin alb, putin cimbru uscat, tocatura de usturoi verde, piper si curry. Se pregateste gratarul sau daca stati la bloc si nu aveti curte si gratar puteti face in cuptor frigaruile. Pe tepuse se infig pe rand bucatele de carne, ardei, ceapa, usturoi si pepene galben.


Le puteti da un praf de sare si apoi le puneti pe gratar afara sau pe gratarul cuptorului si sub el o tava cu apa. Pastram o jumatate de pepene galben scobit de miez pentru ornat. Se aseaza pe un platou jumatatea de pepene galben cu scobitura in jos, se infig in spinarea lui frigaruile rumenite frumos si de jur imprejur se aseaza salata verde si ceapa verde. E o nebunie de culori si de gusturi, delicioase pe masa de Pasti! Pofta buna!


 

COMENTARII (3)

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 22:16

nadina73 1

02.04.2010, 00:18

felicitari arata grozav

epurasha2bb 1

02.04.2010, 10:54

multumesc, multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI