Frigarui de miel marinate cu aparatul FoodSaver

de gaby_duceag in Oaie, 14 Apr 2016 | 3020 vizualizari

 

Ceva rapid si buuuun.
Cel putin asa au zis piticii mei, ca-i tare, tare bun :)
 

 

INGREDIENTE

  • carne de miel (eu am taiat de pe o pulpa)
  • rosii cherry
  • ceapa rosie
  • ardei gras rosu
  • pentru marinada:
  • 30 ml ulei
  • 2 linguri sos de soia
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 1/3 lingurita cimbru
  • 1/3 lingurita menta uscata
  • 2 foi dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de miel marinate cu aparatul FoodSaver:

Pregateste carnea de miel. Tai-o bucatele numa' bune de bagat in bete de frigarui.

Pune-o in caserola pentru marinare Food Saver. Eu am pus si un ficat de miel :)

Amesteca intr-un bol uleiul, sosul de soia, codimentele uscate si zeama de lamaie.

Toarna peste carnea din caserola. Pune foile de dafin.

Misca usor caserola apoi pune capacul.

Roteste butonul in directia "vidare" si conecteaza caserola la aparatul de vidat Food Saver.

Videaza continutul din caserola repetand operatia de trei ori.

Pune caserola la rece pana pregatesti legumele.

Spala rosiile, ardeiul si curata ceapa.

Taie ceapa in patru si ardeiul in cuburi mari.

Pregateste betele de frigarui, inmoaiele in apa (astfel nu vor absorbi sucul carnii si nici nu se vor arde). Pune tigaia gril la foc.

Pune pe bete carne si legume, alternandu-le.

Pune-le in tigaie si da focul la mediu.

Lasa-le sa se pregateasca cate 3-4 minute pe fiecare parte.

Eu am pregatit la ele un sos de smantana cu usturoi, sare si marar.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de miel marinate cu aparatul FoodSaver" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Miel la cuptor cu rozmarin, miere si cartofi noi