Frigarui de pui

de Miha in Pui, 13 Sep 2009 | 2385 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1/2 lingurita oregano
  • 1/2 lingurita boia de ardei
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui:

Carnea se taie cubulete.Punem intr-un castron si presaram cu sare,piper,nucsoara,oregano si usturoiul tocat.Punem si uleiul si omogenizam.Acoperim castronul cu folie si dam la frigider pentru o ora.

Ardeii si ceapa le taiem cuburi.

Bucatile de carne se infing pe betele de frigare,alternand cu ardei si ceapa.

Punem frigaruile pe gratar,le intoarcem de cateva ori.

Se servesc cu garnitura preferata.

 

RETETA IN IMAGINI

Frigarui de pui-0
Frigarui de pui-1
Frigarui de pui-2
Frigarui de pui-3

COMENTARII (3)

rivka 1

13.09.2009, 16:24

Sunt foarte bune astea, nu am mai facut de cam mult.

Bucataras 1

25.09.2009, 16:37

tips: strecurati si bucati de mar, n-o sa regretati

babi5 1

17.12.2014, 17:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04