Frigarui de pui

de DanaModog in Pui, 2 Ian 2015 | 3133 vizualizari

 

Ador vara cand merg cu prietenii la gratar sau cand vin ei la mine. Defapt ador sa prepar preparate pentru gratar. Imi place sa fiu in natura, sa nu fie zgomot de masini, sa mananc sub cerul liber si cel mai mult ador acea savoare oferita de fum. Cei drept pe acestea le-am facut pe gratarul electric dar au avut aproape acelasi gust.

 

INGREDIENTE

  • 500 g pipt de pui
  • 1 gogosar mare
  • 7-8 cepe mici
  • 200 g ciuperci champignon
  • 5-6-7 bete de frigarui (depinde de marime)
  • 100 m ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita de boia
  • jumatate de lingurita praf de rosmarin
  • rdei iute macinat (eu folosesc mult)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui:

Taiem pieptul pe pui cubulete de 2 cm, taiem ceapa in jumate si gogosarul tot cubulete de 2 cm. Spalam ciupercutele si nu le curatam de piele. Multa lume le curata dar nu trebuie mai ales daca sunt proaspete. Si le infigem pe frigare. Eu am o ordine fixa, trebuie sa existe o bucata de carne intre ceapa si gogosar. 

Eu prepar un fel de sos din ulei, sare, piper, boia, praf de rosmarin si ardei macinat cu care ung frigaruiele si le las la marinat cel putin 2 ore la rece.

Se pun pe gratar si se servesc calde.

TIPS-URI

1

Se pot face si fara ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Panacris 1

02.01.2015, 17:05

Rocsi 1

02.01.2015, 21:10

mihaelar63 1

07.01.2015, 03:13

Si eu prepar frigarui macar o data pe iarna . Sa-mi amintesc de iarba verde

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu piept de pui