Frigarui de pui cu cartofi natur

de VERONICA2607 in Pui, 20 Feb 2012 | 3960 vizualizari

 

preferatele sotului meu....bine recunosc si ale mele...:)

 

INGREDIENTE

  • FRIGARUI:
  • 300 gr carne de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 4-5 ciuperci champinion
  • 1/2 linguita rozmarin
  • 1/2 lingurita menta
  • 1/2 lingurita busuioc
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • 10 boabe mustar
  • sare 
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • CARTOFI NATUR:  
  • 2 cartofi mari
  • sare
  • piper
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura patrunjel verde tocat

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui cu cartofi natur:

Frigarui

In primul rand ne trebuie 6 bete pentru frigarui, pe care le spalam. Carnea o taiem cuburi si punem peste ea toate condimentele:1/2 linguita rozmarin,1/2 lingurita menta, 1/2 lingurita busuioc, 1/2 lingurita boia dulce, 10 boabe mustar, sare si piper dupa gust.Morcovul, ciupercile si ceapa se curata, se spala si se taie. Se ia batul de frigaruie si se baga pe el carnea si legumele alternant, cum dorim se pune 2 linguri de ulei in tigaie, se incinge si se pun frigaruile la parajit, le intoarcem pe toate partile, cand sunt gata se scot pe servetele sa se absoarba uleiul

Cartofii natur

Se curata, se spala si taie cuburi cartofii si se pun la fier in apa cu un praf de sare. Se fierb atat cat sa nu se zobeasca, se scurg de apa si se pune peste ei untul, patrunjelul,sare si piper dupa gust si se acopera cu un capac pentru a se topi untul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

Sim0na 1

21.02.2012, 12:44

N-am mai facut de mult frigarui... Arata delicios ale tale!

kamy 1

21.02.2012, 13:25

si ale mele

MIUTA 1

22.02.2012, 17:49

Foarte bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu pui si zucchini