Frigarui de pui cu cartofi natur

de VERONICA2607 in Pui, 20 Feb 2012 | 1854 vizualizari

 

preferatele sotului meu....bine recunosc si ale mele...:)

 

INGREDIENTE

  • FRIGARUI:
  • 300 gr carne de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 4-5 ciuperci champinion
  • 1/2 linguita rozmarin
  • 1/2 lingurita menta
  • 1/2 lingurita busuioc
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • 10 boabe mustar
  • sare 
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • CARTOFI NATUR:  
  • 2 cartofi mari
  • sare
  • piper
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura patrunjel verde tocat

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui cu cartofi natur:

Frigarui

In primul rand ne trebuie 6 bete pentru frigarui, pe care le spalam. Carnea o taiem cuburi si punem peste ea toate condimentele:1/2 linguita rozmarin,1/2 lingurita menta, 1/2 lingurita busuioc, 1/2 lingurita boia dulce, 10 boabe mustar, sare si piper dupa gust.Morcovul, ciupercile si ceapa se curata, se spala si se taie. Se ia batul de frigaruie si se baga pe el carnea si legumele alternant, cum dorim se pune 2 linguri de ulei in tigaie, se incinge si se pun frigaruile la parajit, le intoarcem pe toate partile, cand sunt gata se scot pe servetele sa se absoarba uleiul

Cartofii natur

Se curata, se spala si taie cuburi cartofii si se pun la fier in apa cu un praf de sare. Se fierb atat cat sa nu se zobeasca, se scurg de apa si se pune peste ei untul, patrunjelul,sare si piper dupa gust si se acopera cu un capac pentru a se topi untul.

 

COMENTARII (17)

Sim0na 1

21.02.2012, 12:44

N-am mai facut de mult frigarui... Arata delicios ale tale!

kamy 1

21.02.2012, 13:25

si ale mele

MIUTA 1

22.02.2012, 17:49

Foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S