Frigarui de pui marinat

de Rocsi in Pui, 24 Sep 2011 | 2023 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • rosii cherry
  • bucati de conopida
  • ardei galben
  • pentru marinat puiul:
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura ketchup dulce
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei
  • busuioc uscat
  • bete pentru frigarui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui marinat:

Spalam pieptul de pui bine.

Il tamponam cu niste servete de bucatarie.

Il taiem cuburi mai maricele.

Intr-un bol facem marinata:amestecam mustarul cu keiceapul.

Apoi punem sare si piper dupa gust.

La urma uleiul si busuiocul.

Amestecam energic toate acestea,pana obtinem o pasta, si bagam bucatile de pui peste.

Acoperim bolul si il dam la frigider pentru 30 de minute.

In acest timp puneti betele de frigarui sa stea in apa rece(asta pentru a nu se arde).

Rosiile le spalam si le stergem cu un prosop curat.

Ardeiul il curatam de seminte si de cotor si il taiem bucati.

Conopida o spalam si o desfacem buchetele.

Scoatem puiul din frigider si incepem sa pregatim frigaruiele.

Asezam o rosie,o bucatica pui,una de conopida,iar pui,ardei ,pui si iar rosie(sau cum doriti ca nu este o ordine obligatorie.faceti cum va vine pe moment).

Punem un grill pe foc(eu l-am folosit pe cel cu apa),puneti apa in el si il lasati la incins.

Asezam frigaruiele pe el si il acoperim cu capacul.

Le lasam la foc potrivit,le intoarcem si pe cealalta parte pentru a se rumeni putin.

Cand sunt gata le scoatem puitn la racorit si servim.

Pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Frigarui de pui marinat 126456
retete culinare - Frigarui de pui marinat 126457
retete culinare - Frigarui de pui marinat 126458
retete culinare - Frigarui de pui marinat 126464
retete culinare - Frigarui de pui marinat 126465
retete culinare - Frigarui de pui marinat 126466

COMENTARII (14)

Rocsi 1

26.09.2011, 11:16

luk,miuta,vladimir

Lau 1

03.10.2011, 14:03

cam tarziu ajung si eu

Rocsi 1

03.10.2011, 18:34

lau e tarziu,dar pot sa mai fac

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59