Frigarui de pui marinat

de Rocsi in Pui, 24 Sep 2011 | 3797 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • rosii cherry
  • bucati de conopida
  • ardei galben
  • pentru marinat puiul:
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura ketchup dulce
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei
  • busuioc uscat
  • bete pentru frigarui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui marinat:

Spalam pieptul de pui bine.

Il tamponam cu niste servete de bucatarie.

Il taiem cuburi mai maricele.

Intr-un bol facem marinata:amestecam mustarul cu keiceapul.

Apoi punem sare si piper dupa gust.

La urma uleiul si busuiocul.

Amestecam energic toate acestea,pana obtinem o pasta, si bagam bucatile de pui peste.

Acoperim bolul si il dam la frigider pentru 30 de minute.

In acest timp puneti betele de frigarui sa stea in apa rece(asta pentru a nu se arde).

Rosiile le spalam si le stergem cu un prosop curat.

Ardeiul il curatam de seminte si de cotor si il taiem bucati.

Conopida o spalam si o desfacem buchetele.

Scoatem puiul din frigider si incepem sa pregatim frigaruiele.

Asezam o rosie,o bucatica pui,una de conopida,iar pui,ardei ,pui si iar rosie(sau cum doriti ca nu este o ordine obligatorie.faceti cum va vine pe moment).

Punem un grill pe foc(eu l-am folosit pe cel cu apa),puneti apa in el si il lasati la incins.

Asezam frigaruiele pe el si il acoperim cu capacul.

Le lasam la foc potrivit,le intoarcem si pe cealalta parte pentru a se rumeni putin.

Cand sunt gata le scoatem puitn la racorit si servim.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui marinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

26.09.2011, 11:16

luk,miuta,vladimir

Lau 1

03.10.2011, 14:03

cam tarziu ajung si eu

Rocsi 1

03.10.2011, 18:34

lau e tarziu,dar pot sa mai fac

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Frigarui de pui cu ciuperci