Frigarui de vitel

de mihaelar63 in Vita, 5 Aug 2012 | 2097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vitel
  • 1 lingura praf ghimbir ,
  • rozmarin verde
  • usturoi tocat
  • piper
  • sare
  • ulei
  • ceapa verde
  • ardei rosu
  • ardei galben
  • zuchini
  • 2 linguri otet balsamic
  • 100 ml ulei
  • slani
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de vitel:

Carnea de vitel se taie cuburi , se amesteca  cu  condimente , ulei si otet balsamic . Se da la rece macar 2 ore .

Lasati si tepusele pentru frigarui  la infoiat in apa [ astfel nu se vor arde pe gratar ]

Insirati pe frigarui , alternativ carnea ,  ceapa verde,felii de slaninuta , dovlecel si ardei .

Prajiti la gratar si serviti imediat .

 

TIPS-URI

1

Merge foarte bine cu vin alb demisec .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Frigarui de vitel 172841
retete culinare - Frigarui de vitel 172842
retete culinare - Frigarui de vitel 172843
retete culinare - Frigarui de vitel 172844
retete culinare - Frigarui de vitel 172845

COMENTARII (12)

iri_iri 1

07.08.2012, 05:19

gaby_gabytza 1

07.08.2012, 16:07

mihaelar63 1

07.08.2012, 22:03

Pacat sa se renunte la asa reteta buna din lipsa de gratar. eu am facut
Iarna frigarui la cuptor in tava tapetata cu hartie de copt
http://www.bucataras.ro/retete/frigarui-de-iarna-la-cuptor-3429.html

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55