Frigarui din carne tocata de berbecut pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver

de Rita Ilies in Oaie, 17 Apr 2016 | 3913 vizualizari

COMENTARII (23)

Lau 1

17.04.2016, 14:21

MotanLaOale 1

17.04.2016, 14:25

diaconta 1

17.04.2016, 14:39

Tentante frigaruile astea

cristinutanicolita 1

17.04.2016, 14:54

Adauga comentariu...

Mitinita 1

17.04.2016, 16:11

Catalina L 1

17.04.2016, 18:02

bune sunt

deyutzky 1

17.04.2016, 20:37

ce faine sunt

Rita Ilies 1

17.04.2016, 20:47

Die, chiar nu m-am așteptat să-mi iasă așa bune. Mă gândeam că poate rucola n-o să-i dea un gust prea bun, dar am zis să-ncerc, totuși. Îs grozave!

Rita Ilies 1

17.04.2016, 20:47

Mulțumesc, Cătălina!

Rita Ilies 1

17.04.2016, 20:48

Mulțumesc, Deyutziky!

Rita Ilies 1

17.04.2016, 20:49

Vă mulțumesc, tuturor! Vă invit la o frigăruie bună de numa!

Rocsi 1

17.04.2016, 21:25

Constelatialeu 1

17.04.2016, 21:30

Cam putine..

Rita Ilies 1

17.04.2016, 21:50

Și eu am zis, Cleme.

CameliaR 1

17.04.2016, 23:01

Yamii, vreau si eu!

Rahela Velicu 1

17.04.2016, 23:19

vreau si eu, doar 2-3!

Gherca Daniela 1

18.04.2016, 08:17

foarte faine!

-Licurici- 1

18.04.2016, 08:54

Minunatii!!!!

simona72 1

18.04.2016, 10:13

Ritaaaaa! Ma omori!

Moni_alex 1

18.04.2016, 10:15

Bune!

Rita Ilies 1

18.04.2016, 20:29

Fetelor, n-ați auzit ce-a zis Cleme? Că-s cam puține. ) Nu mai am, dar o să mai fac și vă invit pe toți!

Rita Ilies 1

18.04.2016, 20:29

Simo, iartă-mă! N-am vrut.

Rita Ilies 1

18.04.2016, 20:29

Moni, merci frumos!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Miel la cuptor