Frigarui din piept de pui

de MotanLaOale in Pui, 7 Dec 2014 | 1566 vizualizari

 

Foarte bune, facute pe gratarul de fonta din camara.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • ulei pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui din piept de pui:

Pieptul de pui se curata, se spala si se taie bucati patrate potrivite.

Ardeii se spala, se curata si se taie patrate.

Ceapa se curata, se taie in sase si se desfac foile.

Rosiile se spala si se taie de jur imprejur fara miez in bucati potrivite.

Betele pentru frigarui se tin 15 minute in apa.

Se insira pe frigarui toate ingredientele in ordinea dorita.

Se ung cu o pensula cu ulei pe toate partile.

Se presara sare, piper si boia pe toate partile.

Se pun pe gratarul incins la foc mic.

Se intorc pe toate partile pana se rumenesc frumos.

Se mananca cu orice fel de garnitura si muraturi sau salata.

Eu am preferat cartofi prajiti si gogosari in sos de bulion.

Pofta Buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Frigarui din piept de pui-0
Frigarui din piept de pui-1
Frigarui din piept de pui-2
Frigarui din piept de pui-3
Frigarui din piept de pui-4
Frigarui din piept de pui-5
Frigarui din piept de pui-6
Frigarui din piept de pui-7
Frigarui din piept de pui-8
Frigarui din piept de pui-9
Frigarui din piept de pui-10
Frigarui din piept de pui-11
Frigarui din piept de pui-12
Frigarui din piept de pui-13
Frigarui din piept de pui-14
Frigarui din piept de pui-15
Frigarui din piept de pui-16
Frigarui din piept de pui-17
Frigarui din piept de pui-18

COMENTARII (28)

jolygina

jolygina 1

16.12.2014, 01:09

DanaModog

DanaModog 1

17.12.2014, 22:15

Ador frigaruiele

MotanLaOale

MotanLaOale 1

17.12.2014, 23:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!