Frigarui din piept de pui marinat in iaurt, cu legume

de Sim0na in Pui, 31 Iul 2012 | 1840 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mare
  • 200 g iaurt natural 3,5%
  • 1 lingurita usturoi granule
  • 2 lingurita sos Worcestershire
  • 1 lingurita sare
  • 1 praf de piper
  • 2 lingurite ulei de masline
  • ½ lingurita boia dulce
  • rosii
  • ardei gras verde
  • ardei gras rosu
  • ciuperci
  • ceapa alba
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui din piept de pui marinat in iaurt, cu legume:

Pieptul de pui l-am taiat cubulete potrivit de mari si l-am pus la marinat intr-un amestec facut din iaurt, usturoi granulat, sos Worcestershire, sare, piper, ulei de masline si boia dulce. Am dat la frigider pentru 24 ore.

Dupa timpul de marinare am format frigaruile alternand bucatile de piept cu legumele, dupa cum doreste fiecare, apoi le-am pus pe gratar, si le-am lasat pana s-au rumenit bine.

Noi am servit frigaruile cu o salata asortata mare!

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Frigarui din piept de pui marinat in iaurt, cu legume 172148
retete culinare - Frigarui din piept de pui marinat in iaurt, cu legume 172149
retete culinare - Frigarui din piept de pui marinat in iaurt, cu legume 172150
retete culinare - Frigarui din piept de pui marinat in iaurt, cu legume 172151
retete culinare - Frigarui din piept de pui marinat in iaurt, cu legume 172152
retete culinare - Frigarui din piept de pui marinat in iaurt, cu legume 172153

COMENTARII (27)

gaby_gabytza 1

05.08.2012, 14:33

bahna_violeta 1

16.08.2012, 20:50

ce bine arta yum yum

babi5 1

19.06.2013, 17:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29