Frigarui din pulpa de porc , cu garnitura de cartofi prajiti

de horia in Porc, 8 Apr 2011 | 11322 vizualizari

COMENTARII (43)

diaconta 1

09.04.2011, 22:52

pai mi s-a facut foame dupa atata distractie si trebuie sa recunoastem ca Horia a pregatit masa intr-un mare fel

horia 1

10.04.2011, 07:51

nu este telecomanda ... este bricheta!

mena29 1

10.04.2011, 08:41

Bun venit printre noi!!!
Ma asez si eu la masa,fiind sfarsit de saptamana poate am noroc sa mai faci o portie si pentru mine.

Ina 1

10.04.2011, 09:28

Te-ai ars, Dia', n-ai vazut bine.... Vezi totul la dimensiuni mult prea mari

diaconta 1

10.04.2011, 10:58

Ina voi sunteti de vina,Mona cu inghetata ei sugestiva si tu cu popa
P.S. nu-i prima oara cand ma ard,deja stiu cum sa ma tratez

La Ancuta 1

10.04.2011, 14:49

Bine ai venit!!!
Sper ca ai pregatit mai mult eportii, la asa o cerere

mirela0911 1

10.04.2011, 16:03

Bun venit printre noi Cat despre frigarui sunt nemaipomenite Deja m-a intrebat baiatul cand fac si eu

AlexJ 1

10.04.2011, 18:44

în week-end fac shi eu...cred ca sunt super la iarbă verde ..să sperăm că nu plouă..

kamy 1

10.04.2011, 19:03

ce frumos le-ai aranjat ca de bune nu mai zic bine ai venit

MotanLaOale 1

11.04.2011, 09:11

mamaieelena 1

11.04.2011, 09:26

Miha 1

11.04.2011, 10:10

Frumoasa prezentare!
Si...bine ai venit, sper sa nu fiu ultima care iti ureaza asta. )

nadina73 1

06.07.2011, 00:48

Bun venit ce-i drept cam tarziu te-am descoperit dar oricum mai bine mai tarziu decat...................deloc sau niciodata super

Ubulika 1

26.07.2011, 23:30

arata super!!

alinutzika 1

27.07.2011, 00:44

ce prezentari super...felicitarile mele

WHITESL 1

22.11.2011, 21:23

manacarea ca mancarea ...dar farfuriile sunt nebunie !

diaconta 1

22.11.2011, 21:30

Horia,mi-am adus aminte de ....telecomanda

T I M E A 1

16.02.2012, 23:51

ce frumos arata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor pe pat de legume