Frigarui la cuptor

de madi_marin in Pui, 14 Noi 2010 | 10782 vizualizari

 

E varianta cu mai putin fum ....

 

INGREDIENTE

  • 350 g piept pui taiat cubulete
  • 10 ciupercute potrivite proaspete
  • 1 ardei gras mic rosu
  • 1 ardei gras mic verde
  • 1 ceapa mica
  • condimente pentru carnea de pui
  • piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui la cuptor:

Ardeii se taie bucati potrivite, ca si ceapa. Ciupercile se curata si li se rup piciorusele. Palariile se taie in sferturi.

Carnita se unge cu putin  ulei, apoi se presara cu condimente.

Pe belete de frigarui unse si ele cu ulei se alterneaza bucatele de carne cu ardei, ceapa si ciuperci. Cand sunt gata se dau cu un praf de piper si se pun in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin ulei. Se da tava la cuptor la foc potrivit. Frigaruile se intorc din cand in cand pana sunt gata.

Noi am servit cu piure si salata de muraturi asortate.

 

TIPS-URI

1

Se pot pregati pe gratarul cu carbuni sau pe aragaz in tigaia grill.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Frigarui la cuptor 62794
retete culinare - Frigarui la cuptor 62795
retete culinare - Frigarui la cuptor 62796

COMENTARII (16)

Bucataras Medi 1

21.11.2010, 17:54

chiar ma intrebam odata daca se pot face frigarui la cuptor.........uite ca am gasit raspunsul la tine..................arata grozav de bine..................

madi_marin 1

21.11.2010, 18:14

Medi....ma bucur ca ti-am fost de ajutor....

zaharia_mihaela2005 1

17.12.2010, 22:42

super frigaruile trebuiesc incercate ca de mult tot zic sa fac si le aman mereu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: