Frigarui mixte

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 25 Feb 2014 | 1572 vizualizari

 

Cand doriti sa faceti frigarui de pui sau de porc sau mixte sa puneti bucatile de carne la marinat cateva ore, vor iesi mult mai gustoase. Eu nu am avut cand sa le mai pun

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • carne de porc
  • rosii cherry
  • ceapa rosie
  • ardei kapia
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui mixte:

Pieptul de pui se curata de pielite, se taie bucati potrivite (nu foarte mici), la fel si carnea de porc.

Ceapa si ardeiul se taie in bucati mari iar rosiile cherry se lasa intregi.

Se pune pe rand pe betele de frigarui, ardei kapia, piept de pui, ceapa rosie, carne de porc, rosii cherry, iar ingredientele se repeta, se pun in ordinea dorita.

Se pun frigaruile pe gratarul incins, uns cu slanina.

Se servesc cu cartofi prajiti

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Frigarui mixte 300307
retete culinare - Frigarui mixte 300308
retete culinare - Frigarui mixte 300309

COMENTARII (23)

Bya Ralu 1

02.03.2014, 07:34

mihaelar63 1

04.03.2014, 03:17

Bineinteles ca-mi plac

simonacallas 1

10.03.2014, 19:34

Foarte bun, eu iubesc frigaruile

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21