Friptura a la Motan

de MotanLaOale in Porc, 27 Ian 2016 | 3420 vizualizari

 

Este friptura pe care o fac cel mai des deoarece ne place tare.

 

INGREDIENTE

  • 600g cotlet de porc
  • 600g pulpa de porc
  • 300g carnati afumati de casa
  • 300g carnati cu paprika
  • 400g costita afumata
  • 200ml vin alb demisec
  • 100ml apa
  • 50ml ulei
  • vegeta
  • cimbru
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura a la Motan:

Carnea se taie bucati potrivite.

Carnatii se taie la 2 cm.

Costita se taie cuburi mai mari.

Se pune uleiul intr-o cratita si se prajesc bucatile de carne 8-10 minute pana se albesc.

Se adauga carnatii si costita si se mai prajesc cateva minute.

Se presara cu vegeta, cimbru, piper, sare si se amesteca.

Se adauga apa si vinul si se lasa la fiert 20-25 de minute amestecand din cand in cand.

Se prajeste pana se evapora zeama si se prajesc doar in grasime amestecand mereu pana se rumenesc frumos.

Daca doriti sa scapati de amestecat des se introduce cratita in cuptor unde se amesteca mai rar.

Se mananca obligatoriu cu muraturi.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate servi si cu mamaliga.

RETETA IN IMAGINI

Friptura a la Motan-0
Friptura a la Motan-1
Friptura a la Motan-2
Friptura a la Motan-3
Friptura a la Motan-4
Friptura a la Motan-5
Friptura a la Motan-6
Friptura a la Motan-7
Friptura a la Motan-8
Friptura a la Motan-9
Friptura a la Motan-10
Friptura a la Motan-11
Friptura a la Motan-12
Friptura a la Motan-13
Friptura a la Motan-14
Friptura a la Motan-15
Friptura a la Motan-16

COMENTARII (41)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

02.02.2016, 14:27

Catalina L

Catalina L 1

03.02.2016, 17:27

o bunatate

MotanLaOale

MotanLaOale 1

03.02.2016, 17:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!