Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Aceasta friptura am preparat-o intr-o duminica pentru familia mea si a fost un real succes.
Pulpa de curcan se spala si se curata de puf si resturi de pene daca sunt, apoi o stergem bine cu un prosop de bucatarie curat.
Separat intr-un bol amestecam mustarul, uleiul de masline rozmarinul taiat marunt sare si piper apoi ungem pulpa de curcan cu aceasta compozitie bine bine si o lasam sa se odihneasca la frigider o ora pana incalzim cuptorul. Dupa ce a stat la frigider punem pulpa intr-o tava in care am pus un pic de ulei si apa apoi acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor 45 minute.
O servim cu cartofi la cuptor sau cu cartofi piure si salata de varza alba.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult