Friptura de fazan cu legume si cus-cus

de Sim0na in Mancaruri cu carne, 3 Oct 2012 | 4479 vizualizari

COMENTARII (17)

Lau 1

03.10.2012, 20:59

place

MotanLaOale 1

03.10.2012, 21:01

kukibella 1

03.10.2012, 21:09

gaby_gabytza 1

03.10.2012, 21:12

Gustosss

T I M E A 1

03.10.2012, 21:12

buna mancarica ai facut. Esti F

Merisor 1

03.10.2012, 21:15

Ai fost la vanatoare de fazani? Foarte buna! Esti FA

Rocsi 1

03.10.2012, 21:28

Fazan....din astia chiar nu am mancat

Sim0na 1

03.10.2012, 21:37

Ma bucur ca va place ce am gatit.. Nu am fost la vanatoare sunt fazani de crescatorie... Din pacate, ferma este pe picior de faliment.. mafia imobiliarelor a pus ochii pe zona aia superba.. o oaza de liniste in mijlocul unei paduri.. Pacat...
Dar sa revenim.. va si va pe toti!!

laura_n 1

03.10.2012, 21:45

buna papica, buna, ocazie importanta zici, extrem de importanta...

Bunica 1

03.10.2012, 21:46

.....si vin.....n-ai imbatat putin fazanul E foarte bun fazanul fript.......legumele le las altora

Ina 1

03.10.2012, 22:29

Sim0na 1

03.10.2012, 22:43

@Laura, ziua lu domnu
@Bunica, am avut si soferi la masa.. Data viitoare voi incerca si cu vin.. n-am facut niciodata!
@Ina,

adry88 1

04.10.2012, 10:36

apetisant

lilik 1

04.10.2012, 11:38

bravo..super papica

dobrezaira 1

04.10.2012, 13:18

si mie imi place fazanul

RuxyRux 1

04.10.2012, 17:47

Cred ca e grozava! Niciodata nu am mancat asa ceva!

mamaieelena 1

05.10.2012, 22:19

mmmm bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fazan la cuptor