Friptura de iepure

de luminita20_2006 in Mancaruri cu carne, 8 Ian 2011 | 4902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure ` 2,5 kg
  • -400 ml bere
  •  2 linguri sos soia
  •  2 linguri sos worcester
  •  boabe piper
  • 1 foaie de dafin
  •  condiment picant
  • rozmarin

garnitura -cartofi -castravete african

Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de iepure:

Se portioneaza carnea

intr-un vas se amesteca berea cu sos de soia si sos worcester rozmarinul, boabele de piper si foaie de dafin

se pune carnea

trebuie sa fie acoperita de marinada, se acopera cu folie si se da la frigider pentru cel putin 4 ore.

Dupa ce s-a macerat carnea se pune intr-un vas yena 

jumate din cantitatea de marinada(trebuie sa fie la jumatea carnii) se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor la treapta 4 timp de 1h si 30 min. ( se incearca carnea dupa 1 h depinde de varsta iepurelui) se mai lasa la cuptor inca 10 min fara folie.

 

RETETA IN IMAGINI

Friptura de iepure-0
Friptura de iepure-1
Friptura de iepure-2

COMENTARII (8)

LUK

LUK 1

09.01.2011, 00:45

MIUTA

MIUTA 1

09.01.2011, 16:14

MotanLaOale

MotanLaOale 1

10.01.2011, 14:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!