Friptura de miel

de susu in Oaie, 21 Iun 2012 | 7476 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel
  • cateva fire de ceapa verde
  • usturoi verde
  • usturoi uscat
  • cimbru romanesc
  • 1-2 linguri pasta de tomate
  • 2 cani de vin rosu
  • vegeta
  • piper proaspat macinat
  • curry
  • boia
  • condimente pentru miel
  • ulei de masline
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:

Pulpa se cresteaza si se impaneaza cu usturoi. Se face un amestec din ulei, vin , condimente si se maseaza carnea dupa care se pune intr-o punga speciala impreuna cu baitul, usturoiul zdrobit cu lama unui cutin, ceapa si usturoiul verde taiate potrivit, cimbru, si se leaga punga, si se lasa la marinat in frigider pana a doua zi. Se da apoi la cuptor cu tot cu zeama si putina apa cat s-o acopere pe jumatate si spre sfarsit se amesteca sosul cu pasta de rosii. Se stropeste mereu carnea cu soul format in tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel