Friptura de miel

de MotanLaOale in Oaie, 6 Mai 2013 | 6182 vizualizari

 

Mie imi place gustul carnii de miel, asa ca fac friptura de miel fara sa tin carnea la marinada! A iesit foarte buna cu adevarat gust de miel!

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel
  • 1 legatura usturoi verde
  • 3 linguri ulei
  • vegeta
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:

Pulpa de miel se curata si se spala bine.

Intr-o tava se pune uleiul si pulpa si se unge bine cu ulei.

Se presara vegeta, boia, piper si se pune un pahar cu apa stropind si pulpa.

Se introduce tava cu friptura de miel  in cuptor pentru 40-50 minute.

Din cand in cand se intoarce si se unge friptura de miel  cu sosul din tava.

Cand este facuta se pune si usturoiul taiat marunt si se mai introduce 5 minute la cuptor ungand cu sosul din tava.

Friptura de miel se scoate din cuptor, se lasa 5 minute si se mai unge cu sosul din tava si se poate servi.

Se poate servi cu garnitura sau fara.

Eu  prefer friptura de miel cu usturoi verde, sa-i simt gustul.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice parte a mielului, coaste, gat sau mushiulet, sunt la fel de bune pentru a iesi o friptura de miel delicioasa!

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Friptura de miel 225687
retete culinare - Friptura de miel 225688
retete culinare - Friptura de miel 225689
retete culinare - Friptura de miel 225690
retete culinare - Friptura de miel 225691
retete culinare - Friptura de miel 225692
retete culinare - Friptura de miel 225693
retete culinare - Friptura de miel 225694
retete culinare - Friptura de miel 225695
retete culinare - Friptura de miel 225696
retete culinare - Friptura de miel 225697
retete culinare - Friptura de miel 225698
retete culinare - Friptura de miel 225699

COMENTARII (36)

MotanLaOale 1

30.06.2014, 21:12

DIANA B 1

31.03.2015, 09:36

Criminal , arata !

MotanLaOale 1

31.03.2015, 10:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: