Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
hmm nu prea imi place carnea de miel dar am zis totusi sa nu lipseasca dupa masa pentru PASTI...
Am spalat carnea f bine,am sarat-o,piperat-o si am pus-o intr-o tava de yena...am tocat ceapa ,ardeiul ,patrunjelul si telina.am pus si restul condimentelor.am adaugat vinul si apa cat sa acopere toata carnea...am bagat-o in cuptorul deja incins...cat a stat la cuptor am intors-o cand pe-o parte cand pe alta ca sa se rumeneasca bine pe ambele parti... spre final am adaugat cele 3 linguri de mustar ,pe care le-am amestecat cu putin sos din tava cat sa se omogenizeze si am adaugat peste friptura..sosuletul are un gust ... O BUNATATE pe care o preparam de Pasti!!!!
1
as fi vrut sa pun si usturoi verde dar din pacate n-am avut:(
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult