Friptura de miel la tava

de Oana in Oaie, 19 Apr 2009 | 56464 vizualizari

COMENTARII (20)

ANCA 1

17.04.2009, 14:27

supeeeer!! noi maine ne apucam de miel!

iahim 1

18.04.2009, 14:00

Haide,Oana,nu mai este gata friptura?

Oana 1

18.04.2009, 19:00

Iahim, abia pe seara am terminat-o si abia acum am reusit sa stau putin jos
Am completat cu pozele, enjoy!

Bucataras 1

18.04.2009, 19:05

mai pastrezi si pentru saptamana viitoare?

iahim 1

19.04.2009, 16:11

Este imbietoare!Nu am gatit niciodata miel,nici mama,dacat rareori(in familie nu prea ne place decat lui tata) dar in viitor am sa incerc si eu!Cum miroase?Isi mai pastraza mirosul de miel dupa preparare?Pe mine mirosul ma omoara!

Paste fericit!

Oana 1

19.04.2009, 21:21

Iahim, nici macar cruda nu mi s-a parut ca miroase rau...noi nu mancam decat de Paste, o data pe an, si chiar este buna!

ela 1

30.03.2010, 16:21

BUCATARAS am si eu o reteta delicioasa cu pulpa de miel umpluta cu fructe ,spanac,macris ,verdeturisi sos de miel dar nu am poze,pot sa o postez si eu?poate vrea cineva sa o faca de paste?OANA?BUCATARAS?

Oana 1

30.03.2010, 16:37

Da, Ela, cum sa nu N-are nimic daca nu ai poze...

ela 1

30.03.2010, 16:38

multumesc,Oana

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 14:59

cred k e delicioasa la cum arata, nici eu nu mananc miel, dar la cum arata imi e pofta

crisad 1

03.04.2010, 21:03

arata senzational am si eu carnita in frigider la marinat dar la cum arata sosl (imi venea sa il mananc pe paine ) cred ca va fi o super friptura

Oana 1

03.04.2010, 22:17

Crisa, ma bucur mult Sa vezi cum miroase cand il bagi la cuptor

crisad 1

04.04.2010, 16:43

acum e in cuptor miroase de mor nu alta asteptam finii si pe ea

crisad 1

04.04.2010, 22:45

a fost delicioasa

Oana 1

04.04.2010, 23:41

Ma bucur mult!!Sa va fie de bine!

Lau 1

13.04.2012, 13:43

Ubulika 1

15.04.2012, 09:41

super arata !!

cocolina 1

18.04.2012, 13:55

Imi place cum arata foarte rumenita

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel in stil marocan