Friptura de porc aromata

de Alexandra Burz in Porc, 24 Ian 2016 | 540 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne porc
  • 1 ceapa mare
  • Cimbru
  • Maghiran
  • Sare
  • Piper
  • Ulei
  • Boia de ardei
  • 250 ml vin alb demisec
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc aromata:

  • Spalam bine carnea si o transam.
  • Intr-o tava de yena punem putin ulei, condimentam si punem un strat de ceapa taiata julien.
  • Asezam deasupra carnea, condimentam si punem vinul si putina apa.
  • Acoperim cu folie si dam la cuptor pt 60 minute.
  • Scoatem, indepartam folia si mai lasam la rumenit 15 minute.
  • Servim calda cu piure si muraturi.
 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Friptura de porc aromata 424290
retete culinare - Friptura de porc aromata 424291
retete culinare - Friptura de porc aromata 424292
retete culinare - Friptura de porc aromata 424293
retete culinare - Friptura de porc aromata 424294
retete culinare - Friptura de porc aromata 424295
retete culinare - Friptura de porc aromata 424296
retete culinare - Friptura de porc aromata 424297
retete culinare - Friptura de porc aromata 424298
retete culinare - Friptura de porc aromata 424299
retete culinare - Friptura de porc aromata 424300
retete culinare - Friptura de porc aromata 424301
retete culinare - Friptura de porc aromata 424302

COMENTARII (22)

dantes 1

25.01.2016, 09:46

Buna!

Gherca Daniela 1

25.01.2016, 12:36

buna!

Alexandra Burz 1

25.01.2016, 19:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55