Friptura de porc cu ananas si cascaval

de marcela1979 in Porc, 16 Mai 2011 | 7106 vizualizari

 

Pentru iubitorii retetelor exotice.

 

INGREDIENTE

  • carne de porc 1 kg
  • ananas rondele in compot 1 cutie
  • 3 rosii
  • 150 gr cascaval feliat
  • 150 gr cascaval razuit
  • condiment pentru porc kotany
  • busuioc kotany
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu ananas si cascaval:

Carnea se feliaza si se bate cu ciocanul de carne.Se presara cu condiment pentru porc kotany si se lasa la frigider 0 jumatate de ora.Se scoate si se prajeste pe gratar sau in tigaia grill.Intr-o tava eu am pus hartie de copt,se aseaza feliile de carne prajita,se pune cascavalul felii peste,se pun rosiile felii,se presara busuioc,peste se pun rondelele de ananas scurse bine,si deasupra se pune cascaval razuit si se da la cuptor cca 0 jumatate de ora sa se gratineze.Cand e gata se mananca cu pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu ananas si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit