Friptura de porc cu cartofi noi

de papabundetot in Porc, 31 Mai 2014 | 4294 vizualizari

 

Pentru ca pentru mine am gatit astazi rata si doar eu o mananc :) trebuia sa mai fac ceva si pentru iubi.,ca sa aiba si el ce sa manance,asa ca i-am facut o friptura de porc la cuptor,foarte simpla si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 5 felii pulpa de porc
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingura pasta de creveti
  • sos de soia
  • cimbru,
  • sos de ardei iuti
  • cartofi noi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu cartofi noi:

Am marinat carnea de porc in putin sos de soia si sos de ardei iuti,apoi intr-o cratita am pus la foc putin ulei,usturoiul tocat marunt si 1 lingura pasta de creveti,am lasat pe foc pana cand usturoiul s-a rumenit usor (fara sa se arda),am adaugat apoi bucatile de carne,le-am  lasat 2 minute sa se rumeneasca,apoi am adaugat marinata si am bagat cratita la cuptor pana cand carnea s-a patruns bine.

Am facut cativa cartofi noi prajiti care noua ne plac tare mult si am servit cu sosul de mere cu cimbru a carui reteta am scris-o deja in reteta de piept de rata

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa impanata la cuptor