Friptura de porc cu cartofi noi aurii

de violeta30 in Porc, 11 Aug 2015 | 2593 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi noi mai micuti
  • 6-8 felii din pulpa de porc
  • sare
  • condimente
  • o cescuta de bere
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu cartofi noi aurii:

Se fierb cartofii in coaja, se lasa la racit, dupa care ii curatam si ii punem la prajit, intregi.

Se condimenteaza carnea, se aseaza intr-un vas si se stropeste cu bere si putin ulei.

Scoatem cartofii prajiti si ii punem peste carne si introducem la cuptor vasul pana se rumeneste carnea.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu cartofi noi aurii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

12.08.2015, 09:31

Rocsi 1

12.08.2015, 21:41

Mmm, bun!

mihaelar63 1

18.08.2015, 00:48

Ce bine arata cartofii !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc, in crusta de mustar