Friptura de porc cu crusta de verdeata

de ama in Porc, 15 Ian 2010 | 5033 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata spata de porc
  • 1 pahar de patrunjel verde
  • 1 lingurita cimbru
  • 2 lingurite rozmarin
  • 1/4 cana ceapa verde tocata
  • 1/2 cana faina de malai
  • ulei
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu crusta de verdeata:

Toate condimentele verzi se pun intr-un robot si se amesteca bine, pana se formeaza o pasta. Porcul se trece alternativ prin pasta din verdeata si malai si se prajeste intr-o tigaie.



Reteta initiala prezenta o friptura mult mai in sange decat am facut eu. Pentru ca nu sunt un mare admirator al carnii crude, dupa ce am prajit friptura si am facut coaja crocanta, am dat un pic carnea la cuptor sa se patrunda mai bine.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Friptura de porc cu crusta de verdeata 13837
retete culinare - Friptura de porc cu crusta de verdeata 13838
retete culinare - Friptura de porc cu crusta de verdeata 13839

COMENTARII (7)

Teo 1

16.01.2010, 23:11

ARE MULTA VERDEATA si asta imi place....si carnea bineinteles!

Irina 1

19.01.2010, 18:49

Arata foarte bine!

rivka 1

22.01.2010, 11:22

nu-mi sta in fire sa fiu gica contra mai ales pe internet, da poza arata bine dar sincer nu mi se pare o idee prea buna sa mananci carne de porc in sange mai ales in romania, eu una sigur nu as gusta ...ai dat-o la cuptor dar in ultima poza se vede sangele inca ...cam....periculos.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura cu branza si cacao
  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolata si sirop de artar

de Rux 9

Pancakes cu...

ieri la 21:50

Muschiulet de porc cu ghiveci de legume

Muschiulet de...

ieri la 20:46

Ghiveci Ratatouille traditional

Ghiveci...

ieri la 20:29