Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
O mancare rapida, buna si usoara, mai mult nu stiu ce sa spun. Noua tare mult ne place.
Am pregatit intai un amestec din condimente putin ulei, sare si usturoi. Usturoiul l-am pisat si l-am frecat cu ulei ca la mujdei, apoi am adaugat condimentele si putina apa.
Carnea am feliat-o am batut-o putin ca pe snitele, am uns-o pe ambele parti cu amestecul respectiv si am asezat-o in tava unsa cu putin ulei si am stropit-o cu vin rosu.
Ceapa am taiat-o julien, la fel ardeii, morcovii rondele si cartofii cubulete.
Am asezat legumele peste carne in tava, am presarat peste ele sare si le-am stropit cu ulei. Am dat tava la cuptor la 200 grde pentru 35 minute, dupa care am scos-o si am asezat carnatii deasupra. Am dat din nou la cuptor pentru 15 minute la 160 grade.
Am servit alaturi de gogonele murate.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult