Friptură de porc cu măsline

de madi_marin in Porc, 2 Mar 2013 | 4842 vizualizari

 

Un prânz rapid şi foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • 2 felii ceafă de porc cu os
  • măsline verzi tăiate
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri oţet balsamic
  • 2 linguriţe de muştar
  • condimente pentru carnea de porc
  • 2 căţei de usturoi
  • piper
  • paste
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptură de porc cu măsline:

Se prepară un sos din ulei, oţet balsamic, muştar, condimente , usturoi ras, măsline feliate şi puţină apă. Feliile de carne se marinează în acest sos pentru 10 minute, apoi se pun la fript cu tot cu sosul de pe ele în tigaia grill unsa cu ulei şi bine încinsă. Se rumenesc la foc micuţ pănă sunt gata.

Se servesc fripturile cu paste fierte şi amestecate cu un pic de ulei, sare, piper şi verdeaţă.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptură de porc cu măsline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tava