Friptura de porc cu piure de cartofi si castraveciori murati

de Andra_Constantinescu in Porc, 20 Dec 2014 | 964 vizualizari

 

Aseara, inainte sa ne apucam de facut carnati, a trebuit sa si mancam si am poftit la friptura de porc.

 

INGREDIENTE

  • Pentru friptura:
  • 4 felii pulpa de porc;
  • sare;
  • ulei.
  • Pentru piure:
  • 4 cartofi mari;
  • apa;
  • ulei;
  • o lingura de baza pentru mancaruri;
  • sare.
  • Castraveciori murati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu piure de cartofi si castraveciori murati:

Carne se bate, se da cu sare si se pune la fript in tigaia unsa cu ulei.

Se curata cartofii, se taie felii, se spala si se pun intr-o cratita, acoperiti de apa, peste care se adauga ulei si o lingura de baza pentru mancaruri. Dupa ce s-au fiert, se paseaza si se mai pune sare, dupa gust.

Carnea si piureul se pot servi cu castraveciori murati.

 

TIPS-URI

1

Eu am pus prima data piureul la foc deoarece se face mai greu.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Friptura de porc cu piure de cartofi si castraveciori murati 358536
retete culinare - Friptura de porc cu piure de cartofi si castraveciori murati 358537
retete culinare - Friptura de porc cu piure de cartofi si castraveciori murati 358538
retete culinare - Friptura de porc cu piure de cartofi si castraveciori murati 358539
retete culinare - Friptura de porc cu piure de cartofi si castraveciori murati 358540
retete culinare - Friptura de porc cu piure de cartofi si castraveciori murati 358541

COMENTARII (13)

jolygina 1

20.12.2014, 22:27

Rocsi 1

20.12.2014, 23:42

Vin la masa!

mirela0911 1

21.12.2014, 09:36

Ce bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L