Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
bun si rapid.
Friptura se portioneaza si se bate cu ciocanul de snitele. Se sareaza si se unge cu ulei. Se pune pe grill-ul incins. Cand este gata carnea o scoatem pe o farfurie.
Sosul: untul pe pune intr-o cratita la topit. Se pune sare. Cand s-a topit se adauga coriandru, boabe de mustar,piper macinat si grauntii de usturoi taiati feliute. Amestecam. Adaugam zeama de lamaie, vinul si la final patrunjelul verde. Se da sosul de-o parte si se adauga si smantana. Amestecam. Servim cald peste friptura.
1
daca preferati sosul mai acrisor mai adaugati zeama de lamaie.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult