Friptura de porc in vin rosu la tigaie

de Valclaudia in Porc, 3 Oct 2015 | 1541 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca. 500 g pulpa de porc
  • 2 linguri de ulei
  • sare dupa gust
  • mix din boabe de piper
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 150 ml vin rosu
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc in vin rosu la tigaie:

Carnea de porc se taie bucatele apoi se pune la prajit in 2 linguri de ulei.

Lasam la prajit doua minute, apoi o intoarcem pe cealalta parte.

Adaugam sare dupa gust, bobitele de mustar si mixul din boabe de piper.

Turnam vinul rosu, acoperim tigaia si lasam sa fiarba la foc potrivit pana scade vinul.

Prajim uniform bucatile de carne, oprim focul si presaram patrunjelul verde proaspat tocat.

Servim cu orice garnitura, in cazul nostru am servit carnea cu piure de cartofi.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Friptura de porc in vin rosu la tigaie 404381
retete culinare - Friptura de porc in vin rosu la tigaie 404382
retete culinare - Friptura de porc in vin rosu la tigaie 404383
retete culinare - Friptura de porc in vin rosu la tigaie 404384
retete culinare - Friptura de porc in vin rosu la tigaie 404385
retete culinare - Friptura de porc in vin rosu la tigaie 404386
retete culinare - Friptura de porc in vin rosu la tigaie 404387
retete culinare - Friptura de porc in vin rosu la tigaie 404388
retete culinare - Friptura de porc in vin rosu la tigaie 404389
retete culinare - Friptura de porc in vin rosu la tigaie 404390

COMENTARII (12)

Gherca Daniela 1

04.10.2015, 13:39

Andra_Constantinescu 1

04.10.2015, 18:33

mirela0911 1

05.10.2015, 14:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S