Friptura de porc la tava

de lia maria in Porc, 27 Dec 2010 | 8867 vizualizari

COMENTARII (20)

Cris2711 1

27.12.2010, 14:58

LIa sunt priiiiiiima

Cris2711 1

27.12.2010, 14:59

Acum stiu ce ai facut de sarbatori nota 10 si 5 furculite

Rocsi 1

27.12.2010, 14:59

diaconta 1

27.12.2010, 14:59

ce buuuuuuuun super arata,asa ca 5 f

lia maria 1

27.12.2010, 15:22

da Cris, esti prima am vazut si te poftesc sa te servesti

lia maria 1

27.12.2010, 15:25

Ehe, Cris... de gatit am gatit multe mai greu cu scrisul si postatul dar usor usor am sa le public eu

LUK 1

27.12.2010, 15:26

f buna!

lia maria 1

27.12.2010, 15:26

rocsi
dia multumesc dragutelor

Cris2711 1

27.12.2010, 15:26

Si ce nma bucur ca sunt prima,dar eu ma gandesc totdeauna si la ceilalti,asa se vor gandi si ceilalti la mine,primesc invitatia ta cu placere,arata superb

lia maria 1

27.12.2010, 15:27

Luk

Cris2711 1

27.12.2010, 15:28

Important este ca le-ai gatit,cu postatul ai timp dupa sarbatori si atunci ne bucuram de retetele tale.pup

lia maria 1

27.12.2010, 15:28

Imi place cum gandesti esti de-a mea de aia te-n dragesc eu

lia maria 1

27.12.2010, 15:30

cris

Cris2711 1

27.12.2010, 15:38

ce ma bucur Lia,suntem pe aceesi lungime de unda

Mitinita 1

27.12.2010, 15:43

am crezut ca dai o bere,dupa am vazut ca o bagi la friptura!!!eu inca nici pozele nu le-am descarcat!

lia maria 1

27.12.2010, 16:02

mitinita inseamna ca am un mic avantaj pozele le-am descarcat a fost cel mai usor si rapid cu restul e mai greu

Miha 1

27.12.2010, 16:33

Dana_Retetegg 1

27.12.2010, 20:00

Ligia Bxl 1

27.12.2010, 21:42

RuxyRux 1

28.12.2010, 10:28

Oauuu Lia...cat de bine arata!!! Super!!! La multi ani!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tochitura cu pireu