Friptura de porc la tava cu cartofi, ceapa verde si ardei copt

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 7 Mai 2010 | 7735 vizualizari

COMENTARII (7)

nadina73 1

07.05.2010, 16:10

super bine arata si ce viu colorata asta era pana sa le pui la cuptor nu danuat?,am pus furcile si i pastrez si la ela o bucata ca sa dus dupa marfa

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 16:14

ms, da nadina, inainte sa le pun la cuptor, am pus poza asta ca mi-au placut f mult culorile

marcela1979 1

07.05.2010, 16:31

o bucatica si mie

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 16:33

si tie

Rocsi 1

07.05.2010, 17:55

mmmmm...si eu o portie

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 20:10

si tie rocsi

babi5 1

15.12.2014, 19:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu sos de curry