Friptura de pui aromata

de Alexandra Burz in Pui, 15 Noi 2015 | 499 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui
  • Sare
  • Piper
  • Oregano
  • Busuioc
  • Untura
  • Apa
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui aromata:

  • Am curatat si spalat bine carnea.
  • Am condimentat-o si aranjat-o in tava, lasandu-o la marinat peste noapte.
  • A doua zi am pus apa cat sa acopere carnea, am pus 3-4 lingurite de untura de porc, am presarat oregano si busuioc uscat.
  • Am acoperit-o cu folie de aluminiu si am dat-o la cuptor pt 60-80 minute.
  • Dupa 50 minute se indeparteaza folia si se lasa sa se rumeneasca.
  • Se serveste cu piure si muraturi.
 

TIPS-URI

1

 Puteti pune si legume in tava langa carne.

2

Puteti adauga si crengute de rozmarin sau cimbru pentru un plus de aroma.

RETETA IN IMAGINI

Friptura de pui aromata-0
Friptura de pui aromata-1
Friptura de pui aromata-2
Friptura de pui aromata-3
Friptura de pui aromata-4

COMENTARII (8)

-Licurici- 1

16.11.2015, 11:10

Rocsi 1

16.11.2015, 20:42

Iau si eu un copanel!

miki_a 1

17.11.2015, 11:36

Ce foame ma ia cand vad platourile astea complete, cu garnitura si muraturi! Lipsesc doar eu !

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04