Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
astazi m-a rasfatat doru, el a pregetit felul 2..asa ca pentru bolnavi :(...dar a fost delicios
Spalam bine pulpele, dupa care le dezosam cu grija sa ramana cat mai intregi.
Le ungem cu ulei pe ambele parti ( procedam asa pentru ca atunci cand carnea este facuta pe gril sau gratar iese mai uscata, iar daca dam cu ulei o sa iasa mai suculenta), apoi le dam cu sare si le punem pe gril-ul incins.
Se intorc din cand in cand, sunt gata cand s-au rumenit frumos.
Spre sfarsit punem felii de cascaval deasupra si lasam pana acesta incepe sa se topeasca usor, nu de tot, pentru ca o sa curga pe gril.
Eu am servit alaturi de un piure cu branzica si salata verde.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult