Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Aveam doua copane mari de la un pui de curte in congelator si m-am gandit sa le prepar astazi.Le-am preparat in sos de mustar.Sunt delicioase!Le-am fiert cu legume si am preparat o supa crema si friptura.
Spala ,portioneaza copanele si pune-le la fiert.
Scoate-le cand sunt aproape fierte
Intr-un castonel pune mustarul,piperul,sare ,ierburi aromate si 50 ml. vin.
Amesteca bine.
Unge fiecare bucata de carne cu acest amestec si pune-le intr-un vas termorezistent.
Pune in castronel restul de vin,amesteca bine si toarna-l in vas.
Da vasul la cuptorul incins pana ce copanele se rumenesc.
Serveste simplu sau cu garnitura dorita.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult