Friptura de pui la ceaun

de Rocsi in Pui, 9 Aug 2010 | 13525 vizualizari

 

Sambata cand a venit Ionix cu familia la mine am pregatit cate ceva printre care si aceasta friptura la ceaun...s-au lins pe degete..si ea o sa va confirme ca nu mint....

 

INGREDIENTE

  • 7 pulpe de pui
  • 1 ceapa mare
  • 2 rosii
  • piper
  • vegeta
  • boia de ardei
  • ulei
  • 10 catei de usturoi.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui la ceaun:

Pulpele de pui se spala bine de tot si se taie in doua.

intr-un ceaun se pune putin ulei la incins.

se adauga pulpele de pui ,se acopera cu un capac si se rumenesc pe ambele parti putin.

dupa ce s-au rumenit putin,se acopera cu apa.

se condimenteaza cu piper,boia de ardei si piper.

ceapa se curata si se toaca marunt.

rosiile se spala,se scote cotorul si se taie felii pe rotund.

dupa ce s-au facut cam pe jumatatese pune si ceapa tocata si cate o felie de rosie pe fiecare bucata de carne...(rosia ajuta sa prinda o crusta si sa faca mai crocante pulpitele).

acoperiti iar si lasati pana e aproape gata.

curatati usturoiul ,il taiati felii si si il puneti in ceaun.

il mai lasati cam 10 min si e gata de servit.

ei au papat cu gogosari in otet si conopida.

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Friptura de pui la ceaun-0
Friptura de pui la ceaun-1
Friptura de pui la ceaun-2

COMENTARII (27)

Rocsi

Rocsi 1

19.08.2010, 13:14

nu il vreau sincer...nu imi trebuie pe nimeni acum stii prea bine....las tineti-l langa tine pe barbata-tu

ionix

ionix 1

20.08.2010, 08:09

o sa-i spun ca nu-l vrei si-o sa se supere la anu' nu te mai pupa si nu te mai imbratiseaza

Rocsi

Rocsi 1

20.08.2010, 12:12

nu se supara el tocmai pe mine

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24