Friptura de pui la cuptor cu cartofi natur

de corina241 in Pui, 2 Dec 2010 | 5803 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 2 aripi de pui
  • 4-5 cartofi de marime potrivita
  • delikat
  • unt
  • ulei de masline
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui la cuptor cu cartofi natur:

Carnea se spala,se condimenteaza si se aseaza intr-un vas de yena cu putina apa,apoi introducem la cuptor pana ce carnea se rumeneste frumos.

Cartofii natur:

Curatam cartofii si-i taiem cubulete.Ii punem intr-un vas cu apa si sare lasandu-i sa fiarba la foc potrivit.Cand sunt fierti se scot cu ajutorul unei palete,punem untul si stropim cu putin ulei de masline.

Presaram cu marar,cimbru sau orice alta verdeata doriti si servim impreuna cu carnea.

Putem ''invita'' si-un castravete murat,un gogosar;)

Pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Friptura de pui la cuptor cu cartofi natur 68034
retete culinare - Friptura de pui la cuptor cu cartofi natur 68035
retete culinare - Friptura de pui la cuptor cu cartofi natur 68036

COMENTARII (21)

Sylvia 1

03.12.2010, 19:53

Excelent arat, tare imi place mancarica asta

ionix 1

05.12.2010, 21:39

şi eu

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 18:00

o minunatie

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55