Friptura de vita cu sos de ciuperci si legume de primavara

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 13 Apr 2016 | 3722 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 30 grame ciupefci porcini
  • 800 grama cartofi noi
  • 1/4 varza
  • 250 grame ciuperci proaspete
  • 2 catei de usturoi
  • sare/piper
  • ulei de masline
  • 4 bucati friptura de vita , degresate, bio
  • 150 grame mix ciuperci de padure
  • 200 grame broccoli
  • 250 grame mazare
  • 1/2 lamaie
  • 1 lingurita Cognac
  • 4 linguri smantana
  • 1 lingurita ulei de trufe
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita cu sos de ciuperci si legume de primavara:

Se hidrateaza ciupercile porcini in apa fierbinte. 

Se fierb cartofii si varza feliata in apa sarata. 

Se incalzeste putin ulei intr-o tigaie si se adauga ciupercile proaspete feliate, cateii de usturoi pisati, porcini, sare si piper. Se amesteca frecvent. 

Se presara bucatile de carne cu sare si piper si se ung cu ulei. Se gatesc pe un gratar fierbinte, intorcandu-le la fiecare minut, impreuna cu mixul de ciuperci de padure. 

Se adauga broccoli desfacut in bucati peste cartofi, impreuna cu mazarea. Se fierb 2 minute, se scurg si se amesteca cu 1 lingura de ulei, sucul de lamaie, sare si piper. 

Se adauga Cognacul in tigaia cu ciuperci, impreuna cu smantana si uleiul de trufe. Se lasa sa fiarba cateva minute, se mai adauga putin din apa in care au fost hidratate ciupercile porcini si se transforma in sos cu ajutorul unui blender vertical. Se adauga sare si piper. 

Se servesc bucatile de carne cu sos si legumele fierte. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita cu sos de ciuperci si legume de primavara" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de dovlecei