Friptura din ''porcarii'' afumate si proaspete

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 1 Ian 2014 | 2472 vizualizari

 

Nu putea sa lipseasca o asa fripturision de pe masa de Revelion....Porcarii cat cuprinde,afumate si proaspete,unite in sfanta tava de la cuptor.....

 

INGREDIENTE

  • coasta de porc afumata
  • muschi de porc afumat
  • carnati de porc afumati
  • ceafa de porc proaspata
  • pulpa de porc proaspata
  • cantitatile sunt variabile,in functie de cati se aseaza la masa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura din ''porcarii'' afumate si proaspete:

Portionam carnatii,coastele,ceafa,muschiul si pulpa.Le asezam in tava alternand una afumata una cruda si printre ele coastele si carnatul afumat.Adaugam in tava 2 cani de apa si lasam tava la cuptor cca 2 ore la foc domol.Cand sunt gata trebuiesc sa fie rumene dar nu uscate,suculente.Se servesc cu orice fel de garnitura si acritura.Sa aveti pofta,peste vreo 2 saptamani,ca acum toata lumea geme....

 

TIPS-URI

1

de preferat ca toate ingredientele sa fie de la porcul pregatit acasa,afumat ca la mama acasa....eu asa le-am avut...

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Friptura din ''porcarii'' afumate si proaspete 287648
retete culinare - Friptura din ''porcarii'' afumate si proaspete 287649
retete culinare - Friptura din ''porcarii'' afumate si proaspete 287650
retete culinare - Friptura din ''porcarii'' afumate si proaspete 287651
retete culinare - Friptura din ''porcarii'' afumate si proaspete 287652
retete culinare - Friptura din ''porcarii'' afumate si proaspete 287654
retete culinare - Friptura din ''porcarii'' afumate si proaspete 287655
retete culinare - Friptura din ''porcarii'' afumate si proaspete 287656
retete culinare - Friptura din ''porcarii'' afumate si proaspete 287657

COMENTARII (21)

babi5 1

01.01.2014, 19:41

mamaieelena 1

01.01.2014, 20:24

bun,bun

Ela68 1

01.01.2014, 23:24

la asta nu ma bag Cleme, prefer un falafel

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D