Friptura din ''porcarii'' afumate si proaspete

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 1 Ian 2014 | 6133 vizualizari

 

Nu putea sa lipseasca o asa fripturision de pe masa de Revelion....Porcarii cat cuprinde,afumate si proaspete,unite in sfanta tava de la cuptor.....

 

INGREDIENTE

  • coasta de porc afumata
  • muschi de porc afumat
  • carnati de porc afumati
  • ceafa de porc proaspata
  • pulpa de porc proaspata
  • cantitatile sunt variabile,in functie de cati se aseaza la masa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura din ''porcarii'' afumate si proaspete:

Portionam carnatii,coastele,ceafa,muschiul si pulpa.Le asezam in tava alternand una afumata una cruda si printre ele coastele si carnatul afumat.Adaugam in tava 2 cani de apa si lasam tava la cuptor cca 2 ore la foc domol.Cand sunt gata trebuiesc sa fie rumene dar nu uscate,suculente.Se servesc cu orice fel de garnitura si acritura.Sa aveti pofta,peste vreo 2 saptamani,ca acum toata lumea geme....

TIPS-URI

1

de preferat ca toate ingredientele sa fie de la porcul pregatit acasa,afumat ca la mama acasa....eu asa le-am avut...

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din ''porcarii'' afumate si proaspete" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc fraged la cuptor