Friptura frageda de porc

de Alexandra Burz in Porc, 3 Aug 2015 | 10457 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr cotlet de porc fara os
  • otet balsamic
  • ulei de masline
  • VIN ALB
  • salvie
  • foi de dafin
  • oregano
  • sare
  • piper
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura frageda de porc:

  • Spalam bine coltetul si il crestam.
  • Intr-o tava de yena punem ulei de masline, otet balsamic si condimente.
  • Tavalim carnea bine si o lasam 1-2 ore la marinat.
  • Punem 200 ml vin alb si 100 ml apa, acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor pt 30 minute.
  • Scoatem si indepartam folia si mai lasam inca 60 minute descoperita.
  • Servim cu garnitura de cartofi si legume la cuptor.
 

TIPS-URI

1

Puteti servi cu orice fel de garnitura doriti.

2

Folositi salvia proaspata ca are un plus de aroma.

RETETA IN IMAGINI

Friptura frageda de porc-0
Friptura frageda de porc-1
Friptura frageda de porc-2
Friptura frageda de porc-3
Friptura frageda de porc-4
Friptura frageda de porc-5
Friptura frageda de porc-6
Friptura frageda de porc-7
Friptura frageda de porc-8
Friptura frageda de porc-9
Friptura frageda de porc-10
Friptura frageda de porc-11
Friptura frageda de porc-12
Friptura frageda de porc-13
Friptura frageda de porc-14

COMENTARII (14)

Rocsi

Rocsi 1

03.08.2015, 21:48

Cat de apetisanta este!

Gicuta69

Gicuta69 1

10.08.2015, 10:15

mamili

mamili 1

21.12.2015, 23:15

Draga mea Alexandra, arata de-ti vine s-o mananci cu ochii.
Asta-i motivul si ptr care am ales reteta la favorite si vreau sa o folosesc ... dar am o intrebare.
Ai incercat cumva, sau crezi ca s-ar intampla ceva daca sub carne asi pune ceva legume?

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!