Friptura la gratar cu cartofi noi

de adasev12 in Mancaruri cu carne, 14 Feb 2011 | 4493 vizualizari

 

ceva rapid si bun....pt o masa in familie.

 

INGREDIENTE

  • 6 buc aripioare
  • 6-8 felii de ceafa de porc
  • 1/2 kg cartofi noi si f mici
  • ulei de masline, oregano, sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura la gratar cu cartofi noi:

deci...inati am pregatit carnea pt gratar astfel: aripioarele le-am spalat bine, le-am curatat de eventualele pene ramase, le-am uscat cu un servet sia poile-am parlit bine la aragaz de par. le-am pus intr-un castron, am presarat sare, piper, oregano si ulei de masline...le-am framantat bine s ase amestece aromele si am lasat deoparte cam jumatate de ora.

carnea de porc am portionat-o, si al fel ca si cua ripioarele, am presarat-o cu aceleasi ingrediente si am lasat saceasta sa se patrunda putin...nu mult ca nu am avut timp suficient la dspozitie...batea tare foamea la usa....:D

cartofi i-am curatat cat desubtire am putut si i-am lasat asa intregi...oricum am ales cartof fff mici...te ia huhu curatandu-i...dar sunt tare buni...i-am presarat doar cu vegeta si cu ulei, am maestecat bine si i-am dat la cuptorul incalzit la 180 g intr-o tava cu putin ulei, pana s-au rumenit.

intre timp am pus gratarul pe aragaz... cu apa si otet balsamic sa se infierbante si apoi am pus carnita la prajit...

 .am servit cu salata verde cu rosii si mozzarella

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura la gratar cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Carne de porc si cartofi la cuptor